Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Γιορτή του Πατέρα



Μια άκρως επιτυχημένη εκδήλωση για τη γιορτή του πατέρα διοργάνωσε ο Εξωραϊστικός Σύλλογος της Ανθούσας, το βράδυ της περασμένης Κυριακής 16/6, στον προαύλιο χώρο των εγκαταστάσεών του.
Η εκδήλωση είχε σαν πρωτεύοντα στόχο να αναδείξει την ισότητα των δύο φύλων μέσα στην οικογένεια και δευτερευόντως να δοθεί η δυνατότητα  διασκέδασης ,σε ένα κοντινό φιλόξενο χώρο όλων των μελών της οικογένειας.
Η συμμετοχή ήταν μεγάλη (πέραν κάθε προσδοκίας ) και γρήγορα ο χώρος γέμισε από άτομα όλων των ηλικιών και δόθηκε η ευκαιρία  σε 3 γενιές να συνδιασκεδάσουν            ( γιαγιά – παππούς- πατέρας – μητέρα και παιδιά/εγγόνια).
Η ορχήστρα του συντοπίτη μας Λευτέρη Μαυρομάτη  με το άριστο πρόγραμμά της και την καταπληκτική ερμηνεία των  υπέροχων συνεργατών του, ( Κώστα Μάντζιο, Ντομένικα Ρέγκου στο τραγούδι  και  Γιάννη Μπαξεβάνη στο μπουζούκι )ενθουσίασε  όλους , ενώ η πίστα αναστέναξε.       

Ήταν γιορτή μιας μεγάλης οικογένειας. Ευχή μας να συνεχιστούν παρόμοιες διοργανώσεις γιατί σήμερα  όλοι μας τις χρειαζόμαστε…

(φωτογραφίες από την εκδήλωση...)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου